CONTACT STUDIO KAMERBEEK 06-41464781 info@akamerbeek.nl

PROJECT ADVIES

Heeft u plannen om een project te ontwikkelen en zoekt u daarbij ondersteuning?  Studio Kamerbeek helpt u graag verder om uw voorstel vorm te geven en te visualiseren.  Bijvoorbeeld door een verfrissende blik te werpen op een projectplan, originele ideeën aan te dragen of te helpen bij het zoeken naar de juiste partners, fondsen en publiciteitsmogelijkheden.

START-UP
Wilt u een project of onderneming starten? Ik adviseer u om heldere doelstellingen te formuleren voor uw project of bedrijf en een gedegen stappenplan op te stellen. 

FONDSENWERVING
Heeft u plannen voor een mooi project, maar geen financiering om het uit te voeren? Ik kan helpen om fondsen te werven, gemeentesubsidies aan te vragen, sponsors te vinden en via crowdfunding acties op te zetten.

ART CONSULTANCY
Mist uw net opgeleverde of geheel vernieuwde bedrijfspand met zijn kale wanden uitstraling? Met plezier benut ik zowel mijn kennis van beeldende kunst als mijn netwerk in de culturele sector om een inspirerende werkruimte te creëren, een ruimte verrijkt met kunst.

ART DIRECTOR
Merk- en productontwikkeling sluiten goed aan bij mijn ervaring in de culturele en reclamewereld. Als art director gebruik ik die expertise om een product of merk visueel in de markt te zetten. Dat betekent dat ik de door het team voorgestelde concepten en ideeën omzet in beelden die bepalen hoe het product eruit komt te zien.

CURATOR EXPOSITIES
Kunst en cultuur vormen de bron van inspiratie voor mijn werk in het bedrijfsleven. Daardoor kan ik in een zakelijke omgeving ruimte creëren om tentoonstellingen en culturele programma’s op te stellen.

U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte en aanvullende informatie