CONTACT STUDIO KAMERBEEK 06-41464781 annebellkamerbeek@gmail.com

OVER STUDIO KAMERBEEK

Studio Kamerbeek is in 2014 opgericht door Annebell Kamerbeek. Zij is de drijvende kracht achter de Studio. Zij heeft in de loop der jaren een sterk netwerk van ontwerpers, kunstenaars, docenten en project ondersteuners aan de Studio verbonden. Elk nieuw project vraagt om andere accenten en zij weet de juiste mensen te verbinden.

Voor Annebell is kunst een belangrijke rode draad. Zij is immers zelf kunstenaar. Haar loopbaan bracht haar ook op andere plekken en in functies die haar organisatietalent enorm hebben gevoed. Daarbij is Annebell iemand die een zeer grote belangstelling heeft voor cultuur, voor wat ons als mens definieert, hoe wij onze identiteit beleven anno nu, én wat ons verbindt. Die verbinding ‘makkelijk maken’, daar gaat het om.

Studio Kamerbeek is de realisatie van projecten en tevens de missie.

Annebell Kamerbeek:

“Mensen met elkaar in gesprek laten gaan (en dus ook met zichzelf), daar gaat het mij om. Kunst is het middel. Kunst raakt aan het wezen van ons bestaan en is van essentiële waarde voor de veerkracht van de samenleving. Cultureel bewustzijn is zo’n belangrijke voorwaarde om ons in deze snelle wereld te kunnen bewegen en om elkaar te vinden. Actief bezig zijn met kunst en cultuur biedt kinderen, jongeren en volwassenen (niet alleen onderling maar ook gewoon op straat, in de ‘publieke ruimte’) mogelijkheden om vorm te geven aan de manier waarop ze in de wereld staan, aan hun relatie met anderen en met de samenleving en dus aan hun identiteit.

  • Als kunstenaar weet ik dat kunst emotie en reflectie kan oproepen.
  • Als trainer en docent weet ik dat kunst een brugfunctie heeft bij sociale interactie.
  • Als projectmanager weet ik dat je met een doordacht ontwerp en tiptop organisatie je doel bereikt.

Deze drie vormen de basis waarop ik Studio Kamerbeek heb gebouwd. Dit ben ik. Hier geloof ik in. Dit zet ik in de wereld en geeft zin aan alles wat ik doe.

Als kunstenaar, als docent, trainer en als projectmanager.”