CONTACT STUDIO KAMERBEEK 06-41464781 annebellkamerbeek@gmail.com

TRAININGEN & WORKSHOPS

Studio Kamerbeek verzorgt trainingen en workshops op maat voor bedrijven, organisaties en scholen. Met creativiteit als sleutelwoord worden teams versterkt, komen organisaties in beweging en wordt individuele ontwikkeling gestimuleerd. Bedrijven en organisaties kunnen bij mij terecht voor de volgende één- of meerdaagse trainingen. Hieronder een greep uit het aanbod:

TRAININGEN & WORKSHOPS

  • Talentontwikkeling. Deze training biedt een nieuw perspectief om je eigen talenten te ontwikkelen en geeft inzicht in om je kernkwaliteiten verder uit te bouwen. Door inzet van je eigen creativiteit onderzoeken en ontplooien we nieuwe inzichten en mogelijkheden om verder te kunnen groeien. We zetten daarbij kunst en cultuur als middel in, onderzoeken nieuwe beeldvormers en online media en werken in de 21ste eeuw.
  • Identiteitstraining. Deze training geeft nieuwe inzichten in de persoonlijke ontwikkeling van werknemers in relatie tot de identiteit van zichzelf en van het bedrijf/organisatie als geheel. Missie, visie en strategie worden ingezet om de identiteit van een bedrijf te doorgronden en jouw rol in deze verder uit te bouwen.
  • Teambuilding. Het bouwen aan een efficient team waarin communicatie en een goede samenwerking voorop staat. Deze training geeft inzicht in de kracht van ieder individu en de inzet van jouw eigen talenten om een team te laten groeien.

 

Thema trainingen & workshops. Deze op maat gemaakte creatieve trainingen en workshops stimuleren de individuele ontwikkeling en creativiteit van de deelnemers. Ze laten deelnemers proeven aan de wereld van kunst en cultuur, waarmee zij vervolgens zelf aan de slag gaan. Terwijl trainingen met thema’s als talentontwikkeling, identiteit en diversiteit, de inzet van kernkwaliteiten en integratie in een organisatie bevorderen.

De workshops schilderen, fotografie en mixed media zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding of andere groepsactiviteiten. Voor creatieve en kleurrijke workshops in hartje Amsterdam bent u bij mij aan het juiste adres.

U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte en aanvullende informatie