CONTACT STUDIO KAMERBEEK 06-41464781 info@akamerbeek.nl

IDENTITEIT IN DE SAMENLEVING

 

CULTUREEL PLATFORM – FACE TIME
Op de stations waar de reizende tentoonstelling FACE TIME plaats heeft gevonden en op locatie, organiseerde Studio Kamerbeek culturele activiteiten rondom de tentoonstelling en het thema IDENTITEIT in de SAMENLEVING. Dit in samenwerking met musea, culturele- en onderwijsinstellingen. Ook vonden er een aantal workshops op locatie plaats waarin op diverse vlakken het thema identiteit en de diversiteit van de samenleving onder de aandacht wordt gebracht en waarbij mensen werden uitgenodigd om in gesprek te gaan over dit thema.

DIGITAAL PLATFORM
Er is kwam een Interactieve website met applicaties (podcasts) van de tentoongestelde portretten op de stations. Daardoor kunnen reizigers op de stations en in de treinen en ook de leerlingen van scholen deelnemen aan het interactieve programma van Kunst en Cultuur in Beweging.

REIZENDE PORTRETTEN TENTOONSTELLING
Van de reizende portretten tentoonstelling op de stations is een interactief lesprogramma en een blog gemaakt. In samenwerking met musea, culturele- en onderwijsinstellingen (voortgezet-en beroepsonderwijs) hebben leerlingen/studenten aan het interactieve lesprogramma deelgenomen. Daarnaast is er interactief geblogd op Facebook/ LinkedIn/ Twitter/ website NS en digitale middelen op stations van NS/ The Art of impact/website van Kunst en Cultuur in Beweging.

Portretten tentoonstelling FACE TIME

Met onze partners Dutch National Portrait Gallery organiseerden wij een reizende portretten tentoonstelling. Dit vond plaats op 6 stations en in samenwerking met musea die beschikken over een bijzondere portrettencollectie.

Het gaat om de volgende musea:

Stedelijk Museum Amsterdam, Gemeentemuseum Den Haag, Museum de Fundatie Zwolle, Noord-Brabants Museum Den Bosch, Drents Museum Assen, Stedelijk Museum Arnhem.

De directeuren/curatoren van deze musea hebben een voorselectie gemaakt van enkele portretten uit hun collectie. Zes door Dutch National Portrait Gallery gekozen jonge fotografen, elk gekoppeld aan een museum, reageren op één portret uit de voorselectie met eigen werk. In totaal zijn er 12 portretten te zien zijn tijdens de reizende tentoonstelling op 6 stations: Amsterdam Amstel/ Almere/Den Haag HS/ Zwolle/ Breda/ Arnhem.

Bekijk de website van Kunst en Cultuur in beweging voor meer informatie >>

Zie info over management & overzicht Projecten>>

 

Bekijk hier het schema Kunst en Cultuur in beweging dat illustreert hoe de activiteiten gerelateerd zijn.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

IDENTITEIT in de SAMENLEVING